BGBGBGBGBGBG

Uw logistieke carriere

Veel mensen worden gegrepen door de dynamiek van de logistiek. De hectiek van een magazijn, het plezier van een succesvolle strakke planning of nadenken over verbeteren van logistieke stromen. Dit alles vraagt om kennis van de branche en bijbehorende scholing. Soms is een kleine cursus genoeg om een stap voorwaarts te maken en andere keren moet je denken aan een verandering van organisatie waardoor je nieuwe inzichten en mogelijkheden krijgt.

Een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers kan je inzicht geven welke kant je op moet. Wil je meer weten over de mogelijkheden via W&S logistiek dan is het verstandig om eerst even je CV naar ons te mailen. Dan kunnen wij vrij snel laten weten of wij het juiste bureau voor je zijn.
 


Arbeidsvoorwaarden

Voor de beloning van ons personeel passen wij de inleners cao toe. Dit is dan voor alle partijen helder en iedereen krijgt volgens gelijke afspraken een passende beloning.
 
 

Lees verder

Nieuwe Logistieke baan?

Het vinden van de juiste baan is niet altijd makkelijk. Soms is er zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet en dan zijn er weer tijden dat er veel mensen op dezelfde baan jagen. Een paar extra ogen die met je meezoeken zijn dan plezierig.

Lees verder