BGBGBGBGBGBG

 

 

Privacy verklaring W&S logistiek 

 

W&S logistiek had en heeft privacy altijd als hoogste prioriteit gehad. Dit zal, met de invoering van de nieuwe wet (AVG), niet anders zijn. Uiteraard verzamelen wij informatie die wij nodig hebben om onze kandidaten goed te kunnen begeleiden naar een nieuwe of passende baan. Wat wij hiervoor nodig hebben en hoe wij hiermee omgaan staat hieronder beschreven.

In je dossier, die je ten alle tijden kunt opvragen, staan vooral de meest praktische gegevens zoals:

Naam, adres, e-mail en telefoonnummer. Daarnaast je opleidingen en je werkervaring en maken wij (met jouw goedvinden) een foto om bij je gegevens te voegen. Daarnaast houden wij bij waarover wij met je hebben gesproken en bij welke bedrijven wij je hebben geïntroduceerd. De zogenaamde contactgegevens.

Persoonsgegevens zoals BSN nummer, bankrekening of kopie paspoort worden door ons systeem automatisch verwijderd als deze zijn ingevoerd maar binnen een maand niet zijn gebruikt.

Wat doen wij met deze informatie.

De gegevens die wij verzamelen gebruiken wij uitsluitend en alleen voor het vinden van een passende en/of nieuwe baan. Ben je door ons in contact gebracht met een opdrachtgever en ga je de uitdaging aan dan gebruiken wij de wettelijke documenten voor het voeren van de salaris administratie.

Welke persoonlijke informatie delen wij met derden.

Bij de introductie bij een opdrachtgever delen wij alleen je naam, opleiding en werkervaring. Meestal aangevuld met wanneer je beschikbaar bent en of je in bezit bent van auto. Uiteraard ontvang je het CV dat wij hebben gemaakt zodra je op gesprek gaat bij onze opdrachtgever of als je dit om een andere reden wil inzien.

Hoe lang bewaren wij je gegevens.

Als er na 2 jaar geen uitzending heeft plaatsgevonden dan zullen je gegevens worden verwijderd.

Hoe beschermen wij je persoonsgegevens.

W&S logistiek maakt gebruik van een eigen server die beschermt is met een up to date beveiligingssysteem. Dagelijks controleren wij of dit allemaal nog accuraat werkt.


 


Arbeidsvoorwaarden

Voor de beloning van ons personeel passen wij de inleners cao toe. Dit is dan voor alle partijen helder en iedereen krijgt volgens gelijke afspraken een passende beloning.
 
 

Lees verder

Nieuwe Logistieke baan?

Het vinden van de juiste baan is niet altijd makkelijk. Soms is er zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet en dan zijn er weer tijden dat er veel mensen op dezelfde baan jagen. Een paar extra ogen die met je meezoeken zijn dan plezierig.

Lees verder