BGBGBGBGBGBG

Werkwijze

Werving en selectie is een logische keuze als een kandidaat direct een contract krijgt aangeboden. W&S logistiek helpt graag bij het opstellen van het juiste profiel, de eerste selectie en eind onderhandelingen.Is de keuze gemaakt, dan zal hiervoor een vooraf vastgestelde werving-fee in rekening worden gebracht.

Uitzenden is een praktische oplossing als er meer tijd nodig is om te beslissen of een nieuwe werknemer definitief een contract krijgt.

Detacheren biedt zekerheid aan de nieuwe collega en bindt de nieuwe werknemer aan uw bedrijf. Een goede oplossing voor tijdelijke functies die toch om zekerheid vragen.  
Naast bovengenoemde mogelijkheden kan er gebruik gemaakt worden van payrolling. Hierbij heb je zelf de werving en selectie onder beheer maar W&S logistiek neemt de administratie over.  


Algemene voorwaarden

De leverancier hanteert de Algemene Voorwaarden van de ABU en is als zodanig NEN 4401 gecertificeerd.
 

 

Lees verder

Logistiek personeel nodig?

Tijdens het vervullen van een vacature kom je als werkgever nog al wat vragen en obstakels tegen. Het opstellen van een goed profiel is enorm belangrijk en de eerste selectie kan al een tijdrovende aangelegenheid zijn.
 

Lees verder