BGBGBGBGBGBG

Allround warehouse medewerker tot logistiek specialist

Vanaf 2000 is ons kandidaten bestand uitgegroeid tot een database vol logistiek gespecialiseerde mensen. Van Hef- en reachtruck chauffeur, naar im- en export medewerker tot planner en logistiek manager. Ieder met zijn eigen specialisme. Of het nu luchtvracht betreft, wegtransport of zeevracht, wij hebben het allemaal voorbij zien komen in de afgelopen jaren. 

De mensen die zich bij ons hebben laten registreren komen regelmatig bij ons terug. Soms omdat ze zelf een baan hebben waarbij ze op zoek moeten naar logistiek personeel, maar ook omdat ze toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Deze band met onze medewerkers is voor ons erg belangrijk.  


Arbeidsvoorwaarden

Voor de beloning van ons personeel passen wij de inleners cao toe. Dit is dan voor alle partijen helder en iedereen krijgt volgens gelijke afspraken een passende beloning.
 
 

Lees verder

Nieuwe Logistieke baan?

Het vinden van de juiste baan is niet altijd makkelijk. Soms is er zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet en dan zijn er weer tijden dat er veel mensen op dezelfde baan jagen. Een paar extra ogen die met je meezoeken zijn dan plezierig.

Lees verder