BGBGBGBGBGBG

 

Het belang van een goed C.V.

Je krijgt geen tweede kans voor het maken van een eerste indruk!

 

Bij (online) sollicitaties is die eerste indruk afhankelijk van je CV. Een werkgever scant een CV in ongeveer 30 seconden. Het is dus van belang dat al je sterke eigenschappen en vaardigheden opvallen.

Onze ervaring leert dat veel sollicitanten het lastig vinden om zichzelf goed neer te zetten op papier. Ze over- of onderschatten zichzelf en geven teveel of juist te weinig informatie met betrekking tot hun kennis en ervaring. Met als gevolg, de ene naar de andere afwijzing en de bijbehorende frustratie.

W&S helpt bij het maken van een betere eerste indruk en zodoende heb je meer kans op een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek.

Voor het maken van een goed CV moeten wij je natuurlijk eerst leren kennen. Door middel van een persoonlijk gesprek waarbij ook je arbeidsverleden en je opleidingen worden besproken  zullen wij voldoende informatie verzamelen om een objectief en professioneel CV voor je te kunnen maken. Daarnaast proberen wij je een spiegel voor te houden, en geven wij eenvoudig toepasbare tips.

Wil je hulp bij het opstellen van een helder en professioneel Curriculum Vitae dan nodigen wij je uit voor het maken van een afspraak.

Je kunt ons, tijdens kantoor uren, telefonisch bereiken via: 075 6149406 of mail ons en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak. info@wenslogistiek.nl

 

 

 


Arbeidsvoorwaarden

Voor de beloning van ons personeel passen wij de inleners cao toe. Dit is dan voor alle partijen helder en iedereen krijgt volgens gelijke afspraken een passende beloning.
 
 

Lees verder

Nieuwe Logistieke baan?

Het vinden van de juiste baan is niet altijd makkelijk. Soms is er zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet en dan zijn er weer tijden dat er veel mensen op dezelfde baan jagen. Een paar extra ogen die met je meezoeken zijn dan plezierig.

Lees verder